Personbilsutbildning

Personbilsutbildningen består av:

  • Grunder: där du får lära dig växla, styra, bromsa och manövrera bilen på plan mark och lutning. Du kör i mindre trafikerade områden.
  • Stadstrafik: där du lär dig placeringar, tillämpa regler och uppmärksamhet i mer trafikerade områden.
  • Landsväg och särskilda förhållanden: där du lär dig hur du ska bete dig på landsväg, motorväg, halt väglag, mörkerkörning.

Testlektion och planering av utbildning

Vi erbjuder Testlektioner till elever som vill se var i utbildningen de befinner sig. Förutsättningen för att kunna utföra en testlektion är att eleven har tidigare erfarenheter, till exempel privat körning eller hos annan trafikskola.

Planering sker i regel  i samband med din första körlektion, då får du en rekommendation paket eller upplägg. Slutplanering inför prov sker i regel” När läraren anser att du är redo, det menar att du ska ha gjort vissa moment i utbildningen, Kunna hantera bilen och visa din potential/mognad.

Boka Körlektioner

Receptionen och din trafiklärare hjälper dig att att planera hela din utbildning. Förutom att receptionen och din trafiklärare hjälper dig med bokningarna går det också bra att boka/omboka lektionerna via Nya Elevcentralen.

Vi Erbjuder upphämtning och avlämning på din lektion!
Har du en lektion som börjar efter klockan 17.00 kan du kontakta receptionen för att be om upphämtning och/eller avlämning.

OBS! Tiden som det tar att hämta och lämna eleven dras av den totala tiden för lektionen.

Språk

Vi erbjuder körlektioner på svenska, engelska, kurdiska, arabiska och persiska.

Avbokning

Ska ske senast kl 13:00 vardagen innan din bokade tid, annars kommer debitering ske till en kostnad som motsvarar lektionspriset.

Om du är missnöjd med något, skall du be att få prata med utbildningsledaren som ansvarar för utbildningen eller med skolchefen som är ansvarig för hela trafikskolan.

Våra fordon

Vi övningskör med Golf TSI och Golf TDI. Både manuell och automat.

Körtider

Måndag - fredag
07:00 - 19:00