Loading Laddar...
 

Moped

Klass 1

Körkortsbehörighet moped klass 1 (AM-behörighet)
15 års gräns. För att få påbörja utbildningen måste du vara 14 år och 9 månader och ha ett giltigt körkortstillstånd (innan de praktiska momenten i trafik).
Högsta tillåtna hastigheten för en moped klass 1 är 45 km/h.

Utbildning
Utbildningen är mestadels förlagd till helger och innehåller 8 timmar lärarledd teori och 4 timmar praktik (på manöverbana och i trafik). Efter att ha genomgått teorikursen och blivit godkänd på de praktiska momenten kan du som fyllt 15 år göra ett teoriprov hos Trafikverket och vid godkänt resultat få ditt körkort.

Information
Pris för hela kursen är 5200 kr och då ingår lån av moped och skyddsutrustning (hjälm, handskar, knäskydd och skyddsjacka) samt allt studiematerial.
Glöm ej id-handling. 

 

 

 

 

 

anmäl dig här

   Eller ring 08-590 800 40

Klass 2

Förarbevis klass II. 15 års gräns. För att få påbörja utbildningen måste du vara 14 år och 9 månader. Högsta tillåtna hastighet för moped klass II är 25 km/h.

Utbildning
Utbildningen är mestadels förlagd till helger och innehåller 8 timmar lärarledd teori och 2 timmar praktik (på manöverbana).
Efter att ha genomgått teorikursen och blivit godkänd på de praktiska momenten kan du som fyllt 15 år göra ett teoriprov hos oss på trafikskolan och vid ett godkänt resultat få ditt förarbevis.

Information
Pris för hela kursen är 3200 kr och då ingår lån av moped och skyddsutrustning (hjälm, handskar, knäskydd och skyddsjacka) samt allt studiematerial.
Glöm ej id-handling.